Burger King ‘King deals’ commercial

Voor Burger King Nederland hebben we de totale audio productie van de nieuwe ‘King Deal’ commercial mogen doen. Voice-over casting, opname, editing, mixage, master en aflevering aan RTL Nederland. Agency: Zeitgeist AG

Beluister en bekijk hier de commercial op de Facebook van Burger King.

Southbound ‘King’ single recording & productie

Scandinavische donkerte en warme sounds: singer-songwriter Roufaida en kunstenares/danseres Andrea vormen de basis voor een band die bekend staat om de ritmische en spacende sound. Zowel opnames als productie werden gedaan door Jack van de Ven en Jan Pohl in de RealMusicRoom.

Beluister de track hier op Spotify

Productie Hey you – Meester Kikker

Meester Kikker is de derde boekverfilming van Paul van Loon en vanaf 28 juli in de bioscoop te zien. In de trailer kan je de song ‘Hey You’ van Hasty Harmony horen. Geschreven en geproduceerd door Jack van de Ven, Niels van der Steenhoven en Tessa Belinfante.

Beluister hier de hele track op spotify.

Madelief Licht ‘Bits & Pieces’ album productie

Madelief Licht maakte haar debuut album van demo tot master in de RealMusicRoom. Door haar gevoel voor catchy hooks en melodieën, hebben haar liedjes de toegankelijkheid van mainstream pop, maar blijven door de gruizige productie van Jan Pohl toch stevig in het alternative genre geworteld.

Geproduceerd door Jan Pohl, gemastered door Rogier Hemmes. ‘Bits & Pieces” werd  op 8 juni 2015 gereleased.

Beluister hier het hele album op Soundcloud

Delouise ‘Lay Low’ LP Mixing & Mastering

De tweede plaat van Delouise is een rootsy album met als basis songs geschreven op ukelele. Een singer-songwriter plaat waar intieme liedjes worden afgewisseld met wat meer stevige tracks. Zowel mix als mastering werden gedaan door Rogier Hemmes in de RealMusicRoom.

Beluister het album hier op Spotify

Flip Noorman ‘Bellse Parese’ LP Mixing & Mastering

Op Flips debuutplaat Bellse Parese wordt de luisteraar met zijn neus op de feiten gedrukt: de geïnfecteerde schreeuwpoëet en de minnaar van het vrouwenhart zijn tot elkaar veroordeeld en niet van plan elkaar de ruimte te geven.

Vijf van de tien tracks zijn gemixed, en de gehele plaat is gemastered door Rogier Hemmes in de RealMusicRoom.

Beluister het album hier op Spotify

Dennis Kolen ‘ Jimmy Low Rain’ Album recordings

Opgenomen tijdens volle maan op een verlaten industrieterrein; Jimmy Low Rain’s debuut album Low -Fi is een plaat die doordrenkt is van sfeer. De muziek roept herinneringen op aan het warme, dynamische geluid van bands als Crazy Horse en The Band. De teksten lijken te verwijzen naar lang vervlogen romantiek zoals op oude platen van Dylan. Het geheel ademt en leeft alsof het is opgenomen in de jaren ’70. Low-Fi is echter de eerste release van Jimmy Low Rain op Muddy Track en is op 10 j.l.oktober verschenen.
Geproduceerd door Jan Pohl. Mix & mastering: Rogier Hemmes.

Beluister het album hier op Spotify

Coby Grant ‘ I was young’ album productie

Opgenomen in de zomer van 2014, het 2e debuut album van de Australische Coby Grant. Coby boekte de RealMusicRoom 1 maand om het hele album van pre-productie tot master samen te produceren met Jack van de Ven en Niels van der Steenhoven. 

Beluister hier het hele album op Spotify

RealMusicRoom ‘Artist sessions’

Eind 2014 organiseerden we onze eerste ‘Artist Session’. Judy Blank en Coby Grant traden op voor een publiek van 30 man in onze studio B. Voor zowel publiek als artiest een bijzondere ervaring: “Zo mooi heb ik muziek nog nooit gehoord”  “Het is echt bijzonder om in deze setting op te treden, echt super-intiem”

En natuurlijk is alles opgenomen, klik hier voor video.