Wat vinden onze klanten ervan?

I’ve worked with the guys at RealMusicRoom on various projects, the biggest being my second album “I Was Young”. From the moment I stepped into the studio I loved it- great vibe, incredible gear, but most importantly, Jack’s love of music and his talent as a producer and songwriter are what keep me coming back. As an artist, it’s hard to find that synergy, but Jack and the team at RealMusicRoom are some of the best in the industry….plus we always have a good laugh in the process.
Coby Grant, Website
Mijn ervaring met producer/drummer Jan Pohl en RealMusicRoom is een van de meest waardevolle van de afgelopen tien jaar. Ik heb met Jan drie platen gemaakt, waaronder ‘The Years of DK’ uit 2011. Het album ‘Jimmy Low Rain’ hebben we live opgenomen in de RealMusicRoom tijdens volle maan. Jan en zijn muzikale partner Rogier Hemmes zijn twee van de meest muzikale en gedreven mensen die ik ken! Ze begrijpen het gevoel dat een songwriter heeft bij zijn muziek en zijn toegewijd tot de laatste noot op band staat!
Dennis Kolen, Website
Wij hebben als The Pretty Vanillas vaker onze vocals hier opgenomen. De RealMusicRoom is een mooi ingerichte, gezellige maar vooral zeer professionele studio waar wij altijd graag werken. De microfoons en monitoring zijn van zeer hoge kwaliteit wat maakt dat wij ook op ons best kunnen functioneren tijdens onze studiosessies. Daarnaast is de werksfeer in deze studio met Jack als producer/engineer gewoon heel erg prettig en zeer professioneel!
The Pretty Vanillas, Website
Inzingen terwijl je naar buiten kijkt, dat kan alleen in de Real Music Room… Huiselijk en knus met een horizon. Producer Jack is relaxed, creatief, werkt ‘smart’ en niets gaat de deur uit voordat het goed klinkt. Samen met hem en de ‘ Roffa band’ hebben we volwassen kindermuziek gemaakt, waaronder ‘Heartbeat’, dat we met Monsif voor Unicef schreven. Meer komt eraan, we zijn hier nog niet klaar!
Vashti de Caluwé & Melissa ’t Hart, ZangExpress, Website
Wat ik tof vind aan de RealMusicRoom is dat je het gevoel hebt dat je in je eigen huiskamer muziek aan het maken bent. O.a. sfeerverlichting, een houten vloer, oldschool apparatuur en de vintage uitstraling van de studio zorgt voor een te gekke sfeer die je ergens anders niet vindt.
Judy Blank, Website
Ik heb koortjes voor mijn 3e plaat in de RealMusicRoom opgenomen met Jack als engineer! Was super relaxed werken en alles was goed voor mekaar! We hebben met 6 vocalisten tegelijkertijd met gemak kunnen opnemen! #whoopwhoop #niksandersdanliefde
Shirma Rouse, Website
Voor mijn snel groeiende ‘Vloggende Vader’ Youtube kanaal was ik op zoek naar een pakkende tune. Jack heeft de leadermuziek gemaakt naar volle tevredenheid: binnen de afgesproken tijd, budget en vooral: creatief en onderscheidend. Krijg heel veel vragen van mijn kijkers waar de muziek vandaan komt en waar ze deze kunnen downloaden. Een groter compliment is niet mogelijk volgens mij. Ik ben zeer tevreden.
Martijn van Buren, Vloggende Vader
Wij hebben afgelopen voorjaar met The Missing Sync in samenwerking met Real Music Room een writerscamp georganiseerd. Dat is ons uitstekend bevallen: wat een fijne sfeer met twee super studio’s waar we de songs direct konden uitwerken tot volwaardige producties. Je kunt er zelfs gratis parkeren.
Aron van der Ploeg, The Missing Sync